Spørgsmål vedrørende hold

Hvor kan jeg deltage?

Der bliver hele tiden tilmeldt nye byer, som er partnere til Danish Series Of Beer Pong. Holde øje med vores Facebook hvor det vil blive annonceret.

Hvad koster det?

Prisen varierer fra by til by, da det er forskelligt hvad vores partnerbeværtninger vælger at inkludere i prisen (antal kampe, øl, præmier osv.). Prisen ligger typisk fra 50,- til 200,- pr. hold.

Skal jeg selv betale øllene?

I kvalifikationsturneringerne er det typisk inkluderet hos vores partnerbeværtning i deres tilmeldingsgebyr – dette er noget, baren selv er herre over. Øllet til Danish Series Of Beer Pong finale eventet er gratis, og der er ikke yderligere nogle tilmeldingsgebyr, når du har kvalificeret dig til finale eventet. (Godt gået!)

Hvornår afholdes kvalifikationsrunderne?

Dette afhænger af hvilken by, du spiller i. Hold øje med vores Facebookside. Kvalifikation foregår typisk mellem maj og oktober inden det endelige finale event.

Hvornår afholdes finalen?

Danish Series Of Beer Pong finale-eventet offentliggøres løbende her på siden og på vores Facebookside. Vi opretter altid en begivenhed, som du kan trykke “deltager” til.

Hvem betaler for transport?

I betaler selv for transportomkostningerne forbundet med både kvalifikationsturneringer og Danish Series Of Beer Pong finale eventet. Vi bestræber os dog på at ligge arrangementet centralt, så det er fair for flest muligt.

Må man prøve at kvalificere sig i flere byer?

Det er tilladt at deltage i flere byer. Dog kan hver person kun kvalificere sig 1 gang i alt, og dermed ikke deltage til Danish Series Of Beer Pong Pong finale eventet på mere end 1 hold.

Må man tage venner med til finaledagen?

Meget gerne! Det er yderst velset, at man tager sit “entourage” med, som kan løfte stemningen og støtte jer i kampene.

Hvad med påklædning?

Da vi betragter Beer Pong som en rigtig sportsgren, ser vi meget gerne at holdene har spillertøj på. Om det så er smoking, en onepiece, træningstøj, fastelavnskostumer eller decideret spillertøj, er helt op til holdet. Det er dog nødvendigt, at vi kan se, hvem der spiller på hold sammen.

Find et matchende svedbånd, ens badedragt eller noget helt tredje, der adskiller jer fra de andre!

Hvor man kan købe Beer Pong udstyr?

Vores hovedsponsor er TipsyBox.dk, som sælger Beer pong udstyr i høj kvalitet på www.Tipsybox.dk. Her får du borde, kopper og bolde i den bedste kvalitet.

Søger du spil til ekstra underholdning til din beer pong fest, så kontakt endelig vores samarbejdspartner Humorkassen.dk.

Hvilke barer kan bliver partnere?

Med undtagelse af de 5 største byer, må der kun være 1 officielt partnerbeværtning i hver by, der kan afholde kvalifikationsturnering. Andre beværtninger er velkomne til at afholde deres egne turneringer, så længe de ikke proklamere sig med at det har noget med Danish Series Of Beer Pong at gøre.

For at blive partner, skal man være en offentlig beværtning. Universitetsbarer og fredagscaféer på f.eks. gymnasier bliver ikke godkendt.

Skal man drikke alkohol, for at kunne deltage?

Det er påkrævet, at man er minimum 18 år for at deltage. Dog er det ikke noget direkte krav, at man drikker det øl, som man “taber” i spillet. Vi opfordrer på ingen måde til druk, og ser ikke ned på, hvis folk undlader at indtage alkohol under deltagelsen.

I sidste ende handler det jo om at ramme kopperne i modstanderens ende. Vi minder dog om at spillet hedder Beer Pong – ikke Just Pong.

Spørgsmål vedrørende præmier

Hvad er præmierne i år?

Præmierne skifter for år til år. Det er derfor svært at sige hvad de er på forhånd. Vi vil dog offentlig gøre det lige så snart vi ved hvor mange barer, der er med i turneringerne. Barerne vil ligeledes også vide besked. Følg med på vores Facebook-side, hvor præmierne afsløres.

Jeg er kommet på 1., 2. eller 3. pladsen: Hvad nu?

Så snart finale-eventet er afsluttet, vil den hovedansvarlige for turneringen henvende sig til de vindende hold og aftale nærmere. Er dette ikke sket på selve aftenen, så send os en mail på info@dsobp.dk.

Kan vi få vores oplevelsesrejse udbetalt?

Nej, præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvorfor er præmerine ænndret?

Vi forbeholder os retten til at udskifte præmier i tilfælde af personlige forhold eller lignede. Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller produkter fra vores sponsor og er ikke omfattet af reklamationsretten eller garanti.

Hvornår bliver præmerine udbetalt?

Lige så snart eventet er afsluttet, foretages de sidste udgifter. Her kan der gå op til 30 hverdage før pengene bliver overført til jeres konto.

Andre spørgsmål?

Benyt vores kontakt formular.